ontzorgen

Door de jaren heen hebben wij diverse projecten, waaronder veel agrarische, op onze naam kunnen zetten. Het volgen van de richtlijnen en het verzamelen en afvoeren van het asbest is voor ons namelijk vertrouwd terrein. Wij zijn in het bezit van certificaat SC-530.

Asbest verwijderen kan een complex proces zijn, maar dankzij jarenlange ervaring in ons vakgebied en klantgerichte instelling bieden wij een op maat gemaakte oplossing die voor u het beste en meest effectieve is. Het zal u goed doen om te horen dat we altijd met u meedenken over uw wensen en voorkeuren met betrekking tot asbestsanering.

WAT MOET IK REGELEN?

Het aanvragen van vergunningen kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Wij regelen de sloopvergunning en alle verdere vergunningen en het aanmelden bij diverse instanties. De Broers kunnen alles van A tot Z regelen en afronden. Dat scheelt een hoop kopzorgen.

Wij doen het tijdrovende werk

Het aanvragen van vergunningen kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Broers de Boer hebben ervaring in de agrarische sector en weten precies welke instanties welke papieren moeten hebben. Wij regelen de sloopvergunning en alle verdere vergunningen en het aanmelden bij diverse instanties. De Broers kunnen alles van a tot z regelen en afronden. Dat scheelt een hoop kopzorgen.

In een asbestinventarisatierapport wordt o.a. aangegeven:
– om wat voor soort asbestmateriaal het gaat
– om welke risicoklasse het gaat
– de plaats waar het asbest zich bevindt
– de hoeveelheid
– methode waarop gesaneerd moet worden

Pas als alles goed geregeld is beginnen wij met saneren.